Vyhľadať
Close this search box.
Doprava zdarma

100% originálne produkty

Vyhľadať
Close this search box.

Módne vychytávky tohtoročnej jesene

Móda v dnešnej dobe nie je úplne jednoduchá. Musíme sa tak nejako zorientovať v tom, čo je úplne nové a trendy, čo je Vintre a vracia sa do módy a čo je jednoducho iba oldschool a mali by sme sa tomu oblúkom vyhnúť (hoci nám to môže pripadať ako dobrý nápad). Nadchádzajúca jesenná sezóna nie je výnimkou.

Dobrá správa ale je, že jedno módne pravidlo zostáva univerzálne. Keď sa cítime dobre, je to to najlepšie, čo nám outfit môže poskytnúť.
… ale predsa len by sme sa mohli ponoriť do tohtoročnej jesene trošku viac do hĺbky.

Materiály. Po dlhšej dobe uvidíme v obchodoch tiež menčester vo všetkých svojich odrodách. Nohavice a saká, niekedy aj teplé košele. Menčester je bohužiaľ jeden z najmenej slušivých materiálov, aj ten najtenší jednoducho pridá opticky kilá. To isté platí pre semiš a zamat, čo sú držiaky z minulého roka. Ak máte nejaké to kilo navyše a predsa chcete tieto kúsky zaradiť do šatníka, siahnite skôr po aplikáciách z týchto materiálov (napríklad našité vrecká a podobne). Všetky tieto materiály je potom vhodné kombinovať s kontrastnými, tenkými látkami.

Čo áno z deväťdesiatych? Móda sa vracia a s ňou i niektoré sporné monety našej módnej histórie. Asi najväčším trendom, s ktorým dnes neurobíte chybu, sú nohavice do zvonu. Ale pozor – v menšej obmene. Trendy sú nohavice do zvonu dlhé, ku ktorým si zoberieme vysoké podpätky a sotva pôjde vidieť špička topánky. Hoci je toto univerzálne lichotiaci strih, dbajte na to, nech vám nohavice maximálne sedia – zarezané na stehnách neurobia dobrý dojem.

Vzory, vzory, vzory. V tohtoročnej sezóne nájdeme späť káro; v menšom aj väčšom vzore. S károm opatrne, čím sme objemnejší, tým drobnejšie by malo byť. Avšak pozadu neostávajú ani kvetinové vzory, ktoré sa nemusíme hanbiť kombinovať s inými, teoreticky neladiacimi (napríklad prúžkami). A čo je dobrá správa, do módy sa vracia aj klasika, ktorá ju nikdy tak úplne neopustila, a to leopardí vzor. Ale decentne, prosíme!

Univerzálne kusy. Ak si chcete obliekanie trošku zjednodušiť, odporúčame sústrediť sa na univerzálny pár topánok a kabelku. Ale zabudnite na čiernu alebo hnedú. Aby sme boli poplatné trendom a outfity trošku oživili, voľte púdrovú a béžovú farbu. Ak zladíme kabelku a topánky s farbou našej pleti, nemusíme sa starať, či sa hodia k outfitu – pretože budú. Univerzálne telové lodičky na širokom podpätku, aby sa v nich pohodlne chodilo, je niečo, čo by ste teraz mali v obchodoch bez problémov nájsť. A pokojne si môžete dovoliť tie napríklad s hadím vzorom alebo inou aplikáciou, ak vám čistá telová farba príde trošku nuda. Pri výbere kabelky dbajte predovšetkým na to, aby sa vám do nej všetko vošlo. Pretože veľké kabelky sú in, a keď zainvestujete do jednej, univerzálnej, máte vyriešené.

Nebojte sa kostýmkov. Aj keď by sa nám mohli nohavicové alebo sukňové kostýmky zdať trošku zastarané (a ak ich nemusíme nosiť do práce, nejako by sme si na ne asi nespomenuli), je to klasika, ktorou v tejto sezóne nič nepokazíte. A keď už sme pri tej klasike. Pokojne siahnite aj po tvídu, ďalšom z materiálov, ktorého doba je opäť tu.

Odviažte sa farbou. V tohtoročnej sezóne môžeme vidieť horčicovo žltú, ružovú, červenú a khaki, ale stále platí nadväznosť na minulé roky, najviac trendy sú vyložene neutrálne outfity. Tie ale vylepšíte odvážnym detailom vo farbe. Šatkou vo vlasoch, kabelkou, topánkami, šperkom, klobúkom. Ale stále platí, že jeden výrazný doplnok je až až.

Súčasná móda nahráva skôr chlapčenským postavám, ale aj ženy s plnými tvarmi si môžu prísť na svoje. Hitom sezóny sú prekladané strihy, ako šiat, tak blúzok. Toto je presne trend, ktorý pristane ženským tvarom, tak prečo ho nevyužiť!

ZDIEĽAŤ

Zľava -10%

LV2024

Zadajte kód LV2024 a získate zľavu 10% pri nákupe nad 40€ !

Kupón platný do 11. 4.2024

Zľava calvin klein a tommy hilfiger

Filters

Place your product filters here.